63 82 61 54
post@otde.no

  Arbeid i Høyden


  Om kurset:

  I følge arbeidstilsynet er fall en av de vanligste årsakene til skader og dødsfall på arbeidsplasser. Derfor er det viktig at arbeidsgiver kartlegger farer og vurderer risikoen slik at arbeidet foregår på en sikker måte.

  I forskrift om utførelse av arbeid S17 Arbeid i høyden, nevnes det at arbeidsgiver må kunne gjøre en risikovurdering av arbeidet som skal gjøres i høyden. Dette gjelder både stilas, stige, og fallsikring. På dette kurset vil du lære om hovedelementene i regelverket og hvordan man på best mulig måte kan arbeide i høyden. Det vil også bli gått gjennom forutsetninger og begrensninger av forskjellig utstyr.

  Innhold:
  • Hva er arbeid i høyden?
  • Lover og regler
  • Bruk av stige
  • Bruk av stilas
  • Bruk av utstyr og vedlikehold
  • Personlig fallsikring

  NB!: Opplæringen som er gitt på kurset ikke gir anledning til å bruke stilas før en har fått dokumentasjon på gjennomgang av monteringsveileder på GJELDENDE stilas. Forskrift om utførelse av arbeid S 17-5.

  Vi er tydelige på at personlig fallsikringsutstyr er ikke det samme som adkomstteknikk med tau (arbeidsposisjonering vertikalt).  Varighet:

  4 timer

  Pris:

  2.000 kr per deltakere

  Betingelser:

  *Ved avmelding kan du delta på et annet fremtidig kurs hos OTDE, dersom du gir skriftlig beskjed mer enn 7 dager før arrangementet avholdes. Ved avmelding belastes 20 % av kursavgiften. Ved avmelding senere enn 14 dager før arrangementet, belastes 50 % av kursavgiften. Ved avmelding senere enn 7 dager før arrangementet, belastes full kursavgift

  **Med forbehold om nok deltakere.


  Klar til å søke?

  Søk Arbeid i Høyden ​her (felt med * må fylles ut):

   Ditt navn (*)

   E-post (*)

   Velg kurs/utdanning:

   Melding

   OTDE – eller Stiftelsen opplæringskontoret for tele, data og elektro – dekker fagutdanning innen telekommunika-sjonsmontør-, IKT service- og dataelektroniker-, elektriker- og kontor- og administrasjonsfaget. I tillegg til utdanning innenfor de nevnte fagene har vi diverse kurs innen ulike fagfelt, både oppstarts- og oppfriskningskurs.

   Finn oss!

   Copyright © 2019 OTDE | All rights reserved | Developed by Media PerformancePlease report any error on this website by clicking here.