63 82 61 54
post@otde.no

  FG-202 Innbruddsalarm for ansvarlig

  Om kurset:

  Kurs som tilfredsstiller FG-202 krav til personell – Bli FG ansvarlig i ditt foretak (innbruddsalarm).
  Mer info om krav til foretak og personell ligger tilgjengelig fra FG:
  https://www.fgsikring.no/regler/innbrudd/regelverk-innbruddsalarm/

  Formålet med krav til personell (FG-202), er å sikre tilstrekkelig kvalitet og kompetanse for personell som skal arbeide med automatiske innbrudds- og overfallsalarmsystemer.  Målgruppe FG ansvarlig kurs:

  Reglene gjelder for det personell som skal prosjektere, installere og vedlikeholde automatiske innbrudds- og overfallsalarmsystemer.

  FG-regler (FG-202) for personell omfatter følgende områder:

  1. FG-fagansvarlig (dette kurset)
  2. FG-montør (nivå 2 og nivå 3)

  For at et foretak skal kunne prosjektere, installere og vedlikeholde automatiske innbruddsalarmsystemer, kreves det at foretaket er sertifisert i henhold til FG-201 – krav til foretak, innenfor de områdene foretaket skal utføre arbeid. Det må være minst 1 fulltidsansatt pr juridisk enhet som er utdannet og dokumentert kompetanse som FG ansvarlig.

  Opplæringskontoret for tele, data og elektro tilbyr FG kurs for å tilfredsstille krav til dokumentert kompetanse, både for FG ansvarlig og FG montør nivå 2 og 3 (se mer i FG 202 serien). 

  Deltakerne vil motta endelig bekreftelse på mail i god tid før kursstart. Denne vil også inneholde praktiske detaljer og timeplan.


  Kurset er 2 delt. 

  • Grunnmodul: gjennomføres som E-læring. Alt av kursmateriell er tilgjengelig i e lærings kurset. Du vil få tilsendt standarder som ikke kan gjøres tilgjengelig elektronisk fra standard.no. Beregne ca en halv arbeidsdag for e-læringsmodulen. 
  • Del 2 og 3: E-læringsmodulen må bestås og gjennomføres først, den tar ca halv arbeids dag. Del 2 og 3 gjennomføres i form av samling i klasserom (klasseromsundervisning).  3 fulle dager (påfølgende hverandre). Det vil bli servert lunsj på hver samling og deltakerne for utdelt kursmateriell.


  I Koronatider tilbys samling via klasserom i Microsoft Teams (online). E-læringsmodulen må bestås og gjennomføres først, den tar ca halv arbeidsdag. Klasseromsundervisningen er i 2 dager med hovedvekt på kun prosjektering. Dag 3 er avsluttende eksamen. 

  Består du vil du få utstedt et kompetansebevis som FG-ansvarlig (gyldighet i 5 år).  

  Pris:
  Se link:
  https://otde.no/kursutdanning/kurs/  Stedsbeskrivelse:

  Vi holder til i Farexvegen 7, rett ved siden av Lindeberg togstasjon. Det er kort vei fra både Oslo og Gardermoen. Det er gode muligheter for å parkere her eller å benytte seg av kollektivtransport.

   

  *Dersom kansellering foretas senere enn 14 dager før kursstart faktureres 50% av kursavgiften. Ved kansellering 8 virkedager før kursdag, samme dag som kursstart eller kursdeltakerne ikke møter opp faktureres hele kursavgiften.

  **Med forbehold om feil i annonsen.


  Klar til å søke?

  Søk FG-202 Innbruddsalarm for ansvarlig ​her (felt med * må fylles ut):

   Ditt navn (*)

   E-post (*)

   Velg kurs/utdanning:

   Melding

   OTDE – eller Stiftelsen opplæringskontoret for tele, data og elektro – dekker fagutdanning innen telekommunika-sjonsmontør-, IKT service- og dataelektroniker-, elektriker- og kontor- og administrasjonsfaget. I tillegg til utdanning innenfor de nevnte fagene har vi diverse kurs innen ulike fagfelt, både oppstarts- og oppfriskningskurs.

   Finn oss!

   Copyright © 2019 OTDE | All rights reserved | Developed by Media PerformancePlease report any error on this website by clicking here.