63 82 61 54
post@otde.no

  FG-202 Innbruddsalarm for montør, bolig og næring

   
  Om kurset:

  Kurs som tilfredsstiller FG-202 krav til personell – Bli FG montør i ditt foretak (innbruddsalarm). Mer info om dette ligger tilgjengelig fra FG: https://www.fgsikring.no/regler/innbrudd/regelverk-innbruddsalarm/

  Formålet med krav til personell (FG-202), er å sikre tilstrekkelig kvalitet og kompetanse for personell som skal arbeide med automatiske innbrudds- og overfallsalarmsystemer.  Målgruppe:

  Reglene gjelder for det personell som skal installere og vedlikeholde automatiske innbrudds- og overfallsalarmsystemer på montør nivå. De vil også få innblikk i prosjektering.

  Omfang FG-regler (FG-202) for personell omfatter følgende områder:

  1. FG-fagansvarlig
  2. FG-montør, nivå 2 (SMB/bolig (grad 1 og 2 sikkerhetsgrad)  
  3. FG-montør, nivå 3 (Særlig behov for sikkerhet i nærings installasjoner, Grad 3 sikkerhetsgrad)


  Kurset er 2 delt, består av:

  1. Grunnmodul: gjennomføres som E-læring. Alt av kursmateriell er tilgjengelig i e lærings kurset. Beregne ca en halv arbeidsdag for e-læringsmodulen.
  2. Samling. Det er til sammen 2 samlinger (påfølgende hverandre) + online eksamen om du tar både nivå 2 og 3. Det regnes som heldagssamlinger. Det vil bli servert lunsj på hver samling og deltakerne for utdelt kursmateriell. Tar du kun nivå 2 er det 1 dag, eller bare nivå 3 er det 1 dag i klasse rom + eksamen og grunnmodul på e-læring

  For at et foretak skal kunne prosjektere, installere og vedlikeholde automatiske innbruddsalarmsystemer, kreves det at personell tilfredsstiller kompetansekravene i henhold til FG-202 og at selskapet tilfredsstiller FG-201 krav til foretak. Alle montører som arbeider med FG godkjente løsninger skal ha dokumentert kompetanse som FG montør nivå 2 eller 3.

  Opplæringskontoret for tele, data og elektro tilbyr FG kurs for å tilfredsstille krav til dokumentert kompetanse, både FG ansvarlig og FG montør nivåer 2 og 3 (FG 202 serien) I ett kurs hos oss vil du i løpet av kort tid ha kompetansebevis som FG-montør (nivå 2 eller 3).   

  Deltakerne vil motta endelig bekreftelse på mail i god tid før kursstart. Denne vil også inneholde praktiske detaljer og timeplan.

  Kurset varer i to dager + egentid på e-læring (grunnmodulen). Heldagssamlinger – oppstart kl.09:00. Det blir servert lunsj og alt av kursmateriell vil du få her. 

  Pris:
  Se link: https://otde.no/kursutdanning/kurs/

  Ved bestilling av grunnmodul og nivå 2 og 3 sammen vil totalprisen være:
  Se link: https://otde.no/kursutdanning/kurs/

  Kompetansebeviset har en gyldighet på 5 år.

  I Koronatider så tilbys samling via klasserom i Microsoft Teams (online).
  E-læringsmodulen må bestås og gjennomføres først, den tar ca. halv arbeidsdag.

     Stedsbeskrivelse:

  Vi holder til i Farexvegen 7, rett ved siden av Lindeberg togstasjon. Det er kort vei fra både Oslo og Gardermoen. Det er gode muligheter for å parkere her eller å benytte seg av kollektivtransport. 


  Varighet:

  Kurset varer i to dager. Oppstart kl. 09.00 til 15.00. Det blir servert lunsj og alt av kursmateriell vil du få her.

  Begrensede plasser

  Meld deg på i dag! Hvis du har noen spørsmål,
  ta gjerne kontakt med oss.

  *Dersom kansellering foretas senere enn 14 dager før kursstart faktureres 50% av kursavgiften. Ved kansellering 8 virkedager før kursdag, samme dag som kursstart eller kursdeltakerne ikke møter opp faktureres hele kursavgiften.

  **Med forbehold om feil i annonsen.


  Klar til å søke?

  Søk FG-202 Innbruddsalarm for montør, bolig og næring ​her (felt med * må fylles ut):

   Ditt navn (*)

   E-post (*)

   Velg kurs/utdanning:

   Melding

   OTDE – eller Stiftelsen opplæringskontoret for tele, data og elektro – dekker fagutdanning innen telekommunika-sjonsmontør-, IKT service- og dataelektroniker-, elektriker- og kontor- og administrasjonsfaget. I tillegg til utdanning innenfor de nevnte fagene har vi diverse kurs innen ulike fagfelt, både oppstarts- og oppfriskningskurs.

   Finn oss!

   Copyright © 2019 OTDE | All rights reserved | Developed by Media PerformancePlease report any error on this website by clicking here.