63 82 61 54
post@otde.no

Elektrikerfaget

otde2-16

AR elektroprosjekt

AR Elektroprosjekt AS ble etablert i 2007 og hovedkontoret ligger på Kløfta i Akershus. Selskapet har stor kompetanse på å levere total elektroentreprise til spesielt store prosjekter innen kontorbygg, leilighetsbygg, hoteller, sykehus, kinoer, kjøpesentre, næringsbygg etc.

otde2-17

Arkel Romerike AS

Arkel Romerike AS er en solid og erfaren elektrobedrift som holder til på Rælingen i Lillestrøm. Hos Arkel Romerike AS baserer oss på tre avdelinger; service, prosjekt og veilys. Bedriften satser tungt på å være på topp når det gjelder produktkjennskap og bruk av nye løsninger/teknologier.

otde2-15

Datelco

Datelco er en aktiv leverandør av produkter og tjenester til kommuner, etater og departementer, både på installasjons- og vedlikeholdssiden. Datelco har sitt eget konsept for datarom som kan tilpasses alle typer bedrifter og organisasjoner. I dag kabler Datelco i 5 verdensdeler, og har ca. 30 anastte. Bedriften holder til sentralt, rett ved Ryen-kryssset.

otde2-18

Elektris

Elektris ble etablert i 2011 og har lang erfaring med å hjelpe privatpersoner og bedrifter med elektrotjenester. Fornøyde kunder er Elektris’ viktigste mål, og bedriften har derfor fokus på responstid, pris, kvalitet og trygghet.

otde2-19

Elmesteren

Elmesteren er et ambisiøst elektrikerfirma som fokuserer på serviceinstallasjoner. De utbedrer og reparerer eksisterende elektriske anlegg, og konkurransefortrinnet deres er at Elmesteren kan komme raskt, gjerne på dagen, og utfører kvalitetsarbeid til konkurransedyktige priser.

otde2-20

Fixel

Fixel garanterer elektriker på dagen i Oslo og Akershus. Deres dyktige montører tar nye oppdrag døgnet rundt, hver eneste dag, hele året. Mye tid og ressurser blir brukt på rekruttering av dyktige og profesjonelle medarbeidere. Dette garanterer at kundene nyter godt av kvalifiserte fagfolk.

otde2-21

Gardermoen elektro

Gardermoen Elektro AS er en elektroentreprenør som setter kvalitet og kompetanse i høysetet. Stadig utvikling medarbeiderne gjør at kunder kan være trygge på at det de leverer har riktig kvalitet.

otde2-22

Glomma elektro

Glomma Elektro AS er en Elfag-tilknyttet elektroentreprenør som setter kvalitet og kompetanse i høysetet. Våre ansatte bestitter fagkompetanse innen både bedrifts- og privatmarkedet. Vårt område dekker Akershus med hovedvekt på Sørum og omegn.

otde2-23

Romerike elektro

Romerike Elektro er en erfaren elektroentreprenør som setter kvalitet og el-sikkerhet i fremste rekke, enten de jobber med store anleggsprosjekter eller på mindre service-oppdrag. Romerike Elektro har etablert kontinuerlig faglig oppdatering for montører og prosjektledere, det gir kundene trygghet for at leveransene holder et faglig høyt nivå.

otde2-96

Elektro Kilden AS

Elektro Kilden AS hjelper deg med arbeider innen bransjene elektriker og termografering. De holder til på Fagerstrand på Nesodden. Arbeidsområde er Akershus, Oslo og Østfold kommune.

otde2-25

Visjonel AS

Visjonel AS er et elektrikerfirma med hovedkontor i Oslo. De har to avdelinger i Oslo, og en avdeling i Østfold.  Dette gir Visjonel har et stort nedslagsfelt, og vi kan ta på oss mindre og større oppdrag i hele det sentrale Østlandet.

otde2-26

Årnes Elektro

Årnes Elektro AS er en elektroentreprenør som setter kvalitet og kompetanse i høysetet. Stadig utvikling av våre medarbeidere gjør at du som kunde kan være trygg på at det vi leverer har riktig kvalitet.

OTDE – eller Stiftelsen opplæringskontoret for tele, data og elektro – dekker fagutdanning innen telekommunika-sjonsmontør-, IKT service- og dataelektroniker-, elektriker- og kontor- og administrasjonsfaget. I tillegg til utdanning innenfor de nevnte fagene har vi diverse kurs innen ulike fagfelt, både oppstarts- og oppfrisk-ningskurs.

Finn oss!

Copyright © 2019 OTDE | All rights reserved | Developed by Media PerformancePlease report any error on this website by clicking here.