63 82 61 54
post@otde.no

Salgsfaget

otde2-32

Racespec invest

Racespec Invest eier og driver Racespec.no – en av Norges største nettbutikker innenfor styling, tuning og bilstereo med godt over 40 000 produkter i sortimentet. Butikken har i løpet av 2016 utvidet og fått et showroom i Fetsund.  Showroomet fungerer som hentepunkt, utstilling av varer og har et verksted hvor det monteres blant annet bilstereo

otde2-28

Dataspesialisten

Dataspesialisten holder på med salg & service av blant annet datamaskiner og mobiltelefoner. For Dataspesialisten er det ytterst viktig at våre kunder får de tekniske løsninger som skal bidra til ønsket servicegrad og brukeropplevelse. I et marked fullt av komplekse og til tider uoversiktlige løsninger er det viktig at de kan tilby deres ekspertise i riktig valg av kommunikasjonsløsning.

OTDE – eller Stiftelsen opplæringskontoret for tele, data og elektro – dekker fagutdanning innen telekommunika-sjonsmontør-, IKT service- og dataelektroniker-, elektriker- og kontor- og administrasjonsfaget. I tillegg til utdanning innenfor de nevnte fagene har vi diverse kurs innen ulike fagfelt, både oppstarts- og oppfrisk-ningskurs..

Finn oss!

Copyright © 2019 OTDE | All rights reserved | Developed by Media PerformancePlease report any error on this website by clicking here.