63 82 61 54
post@otde.no

Telekommunikasjonsmontørfaget

otde2-95

Schneider Electric

GK Sikkerhet tilbyr alle tjenester innen adgangskontroll og sikring av bygg.

otde2-97

GK Sikkerhet

GK Sikkerhet tilbyr alle tjenester innen adgangskontroll og sikring av bygg.

otde2-98

Ninjafiber AS

Ninjafiber er en EKOM-autorisert fibermontør og telemontør som holder til i Oslo. Vi tilbyr blant annet antenneanlegg, fibernett og kameraovervåking.

otde2-01

Bredbånd og Kabel-Tv Service

Bredbånd og KabelTV-Service startet som et rent graveselskap i 1999 med navnet JGC Maskin og entreprenør AS. I 2006 endret selskapet navn til Bredbånd og KabelTV-Service AS i forbindelse med at de også startet med installasjon og montering av fiber og kabel-tvnett.

otde2-15

Datelco

Datelco er et elektroinstallasjonsfirma som kan mye mer enn å koble stikk og strekke ledninger. I dag leverer de både standard og spesialbygde datarom. Datelco har bl.a. utviklet sitt eget fleksible dataromkonsept, kalt SCS (Scalable Computer room Solutions) som tar hensyn til en bedrifts tanker og planer om videreutvikling, også innenfor databehandling og -lagring.

otde2-02

Eltel

Eltel er en ledende nordeuropeisk leverandør av tekniske tjenester til infranettbransjen– kritisk infrastruktur innenfor segmentene Power, Communication og Other, med kjernevirksomhet i Norden, Polen og Tyskland. Eltel tilbyr et bredt og integrert utvalg av tjenester som strekker seg fra vedlikehold og oppgraderinger, til store prosjektleveranser

otde2-03

Fibernordic

Fibernordic AS er et telekom-firma som ble etablert i 2012. Deres ansatte har lang fartstid innenfor bransjen og firmaet legger vekt på å utføre oppdrag med høy kvalitet og god service.

otde2-04

Firesafe/ Tech AS

Firesafe er totalleverandør innen brannsikring. Firesafe bidrar til å redde liv og verdier gjennom arbeid for et tryggere og mer brannsikkert samfunn.

otde2-91

Telekokompetanse AS

Telekompetanse AS hjelper med å være oppdatert på alle kommunikasjonsløsninger som finnes på markedet. Om det skal være nettverk, telefoni, mobil, bredbåndslinjer eller noe annet som du trenger i din bedrift, ta en prat med oss først.

otde2-06

Netel

Netel er et entreprenørselskap og med stikkord som kreativitet og engasjement bygger selskapet fysiske telekommunikasjon, bredbånd og elkraft nett i de nordiske og baltiske landene. Netel er godt etablert i markedet, og har siden år 2000 levert komplette løsninger – med alt fra planlegging og prosjektering til bygging og vedlikehold – for teleoperatører, netteiere, grunneiere/eiendomsbesittere, eiendomsutviklere, borettslag og boligselskape.

otde2-07

Nokas

Nokas er en totalleverandør av sikkerhetsløsninger og kontanthåndtering til offentlige og private virksomheter. Nokas er et sikkerhetskonsern som i dag har virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. Vi har en visjon om å være «Europas ledende totalleverandør av trygghet for mennesker og verdier».

otde2-08

Norsk Kabel TV AS

NOKAB´s bredbåndsnett dekker områdene Nittedal og deler av Skjetten. I tillegg til de tradisjonelle TV- og radiosignalene leverer vi et bredt spekter av digitale TV- og radiokanaler samt høyhastighetsbredbånd og telefoni.

otde2-24

Romerike Fiberoptikk

Romerike Fiberoptikk AS er et ungt firma, etablert i 2012. De utfører alt innen fiberoptikk. Planlegger og utfører hele jobben. Romerike Fiberoptikk prosjekterer, utfører og i drift setter store og små fiberanlegg.

otde2-10

Site Service

Site Service  bygger, drifter og vedlikeholder fiber, tele og mobilkommunikasjonsnettverk over hele Norge. Verdier som personlig service, effektivitet, ekspertise og oppfølging alltid sentralt når de ansatte i Site Service er i arbeid.

otde2-11

SKG Consult

SKG-Consult AS har siden starten i 1986 utført oppdrag innen utbygging og prosjektering av infrastruktur, drift og installasjon av telekommunikasjons- og bredbåndsutstyr samt opplæring og konsulenttjenester. Oppdragsgivere er operatører, statlige institusjoner innen sikkerhet , private aktører , organisasjoner og bedrifter.

otde2-12

SSP Sikkerhet

SSP Sikkerhet AS eier og nøkkelansatte kommer alle fra sikkerhetsbransjen men med bakgrunn innenfor alle grener innen generell svakstrøm og sterkstrøm. Helt siden etableringen i 2007 har selskapet levert store leveranser innen privat, og –bedriftsmarkedet innen de ulike svakstrømsegment. Som FG godkjent innbruddsalarmforetak er vi kvalifisert til å forestå kvalifiserte sikkerhetsleveranser.

otde2-13

Tessta Connect

Tessta bygger såkalte «fulltjeneste» nett. Denne type nett skal overføre analog og Digital-TV, internett, VPN og andre IP-tjenester. Dette stiller store krav til kvalitet på design, materialvalg, montering og drift. Deres lange erfaring på tvers av disse teknologiene gjør Tessta til en svært fleksibel og nøytral leverandør.

otde2-14

Tessta Fiber Connect

Tessta bygger såkalte «fulltjeneste» nett. Denne type nett skal overføre analog og Digital-TV, internett, VPN og andre IP-tjenester. Dette stiller store krav til kvalitet på design, materialvalg, montering og drift. Deres lange erfaring på tvers av disse teknologiene gjør Tessta til en svært fleksibel og nøytral leverandør.

otde2-90

Sitecontrol AS

OTDE – eller Stiftelsen opplæringskontoret for tele, data og elektro – dekker fagutdanning innen telekommunika-sjonsmontør-, IKT service- og dataelektroniker-, elektriker- og kontor- og administrasjonsfaget. I tillegg til utdanning innenfor de nevnte fagene har vi diverse kurs innen ulike fagfelt, både oppstarts- og oppfrisk-ningskurs.

Finn oss!

Copyright © 2019 OTDE | All rights reserved | Developed by Media PerformancePlease report any error on this website by clicking here.